Laatste nieuws

Bijzondere gasten op 5 december

Onze voorzitter is niet te beroerd om Sinterklaas, Hoofdpiet, Michelangelo en Gastpiet te vervoeren omdat Amerigo er niet bij was.

Kantoor vrijdag gesloten

Op vrijdag is het kantoor van de wensbus gesloten. Er kunnen op vrijdag dus gėėn telefonische aanvragen worden gedaan. Natuurlijk kunt u op vrijdag wel meerijden.  De planner is van maandag t/m donderdag beschikbaar tussen 09.00 en 12.00.

Uitbreiding routes

Met ingang van 1 juni 2018 kunnen inwoners van Hulsberg en Schimmert ook gebruik maken van de wensbus van Beekdaelen.

Wensbus Schinnen wordt Wensbus Beekdaelen

De wensbus is een groot succes! Zo succesvol zelfs, dat hij inmiddels is omgedoopt tot Wensbus Beekdaelen. Wethouder Roy van der Broek heeft de nieuwe bus voorafgaand aan een van de eerste ritjes gepresenteerd, samen met chauffeur en penningmeester Guus Larue. Afgelopen maand (Maart 2018) bracht de wensbus 768 reizigers naar hun gewenste bestemming. De wensbus rijdt momenteel voor inwoners van de gehele gemeente Schinnen, aangevuld met Vaesrade, Nuth en Wijnandsrade. Het reisgebied van de wensbus strekt zich uit tot de grenzen van de fusiegemeente Beekdaelen. Daarnaast rijdt de wensbus naar een aantal puntbestemmingen buiten de gemeente. Momenteel kunnen inwoners van Schimmert en Hulsberg nog niet mee met de wensbus vanwege capaciteitsgebrek. Zodra dat is opgelost wordt dat in de plaatselijke bladen gepubliceerd. Inwoners van Onderbanken kunnen terecht bij de Belbus Onderbanken.

(uit: de Limburger: 03-11-2017)