U mag ons altijd bellen en vragen naar de mogelijkheden. Soms hebben we nog plek of kunnen we een rit combineren met andere bestemmingen. Garanderen kunnen wij dit helaas niet.

Probeer minimaal een dag (24 uur) vooruit te plannen. De gemeente Beekdaelen telt ruim 36 000 inwoners en wij rijden met 3 busjes. Dus hoe vroeger u vooruit plant des te groter is de kans dat wij u in kunnen plannen op het gewenste moment.

Mocht u dezelfde dag nog mee willen bel dan vóór 10.00 uur. Rond die tijd leggen wij de planning voor de middag en de ochtend daarop vast. Daarna brengen wij liefst géén wijzigingen meer aan. Dit om fouten te voorkomen en ervoor te zorgen dat iedereen tijdig op de gewenste bestemming arriveert!

Nee, u kunt uitsluitend contact (en gepast) betalen of met bonnen.

Dat kan gebeuren. Nee dan hoeft u niet te betalen. Bel de planner in dit geval z.s.m. zodat hij / zij uw rit kan annuleren.

Niets doen en vervolgens de chauffeur zeggen dat u ziek bent is niet zo handig. Dan hadden wij mogelijk andere mensen in kunnen plannen …

Een boodschappentas, paraplu en dergelijke mogen mee, een rollator mag ook. Een rolstoel kunnen wij niet vervoeren.

Bel op een later tijdstip terug. Of stuur een mail naar info@wensbusbeekdaelen.nl en laat het ons weten zodat wij daar iets aan kunnen doen.

Nee. U kunt beter een ruime inschatting maken van de tijd waarop u klaar denkt te zijn. Dan plannen wij dat tijdstip in. Meestal hebben wij de ruimte niet om u ad hoc weer op te halen. Bovendien is de planner in de middaguren niet bereikbaar. In middaguren zijn wij uitsluitend bereikbaar voor calamiteiten.

Dat is een goed idee. Scheelt telefoontjes voor u en voor ons. Bovendien loopt u dan niet het risico dat wij u een keer niet in kunnen plannen bij drukte. In plaats van bellen kunt u hier ons ook over mailen (info@wensbusbeekdaelen.nl)

De chauffeur zal uiteraard altijd behulpzaam zijn echter u moet zelfstandig in en uit kunnen stappen. De bus heeft een verlaagde instap met een treeplank en ter plekke een stang waaraan u zich vast kunt houden.

Dit is een situatie die gelukkig niet vaak voorkomt want wij rijden op tijd! Bel de planner 046 20 60 666. Voor afspraken zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 12.00. Voor calamiteiten zijn wij tot 18.00 bereikbaar.